סלט חגיגי

סלט חגיגי

המצרכים: 2 גזרים קלופים סלק חי קלוף 1/3 כוס צימוקים 1/3 כוס אגוזי מלך כף מיץ מלימון טרי כף שמן

“סלט מעבר”

“סלט מעבר”

אופים בתנור קישואים ופלפלים חתוכים לרצועות, פיטריות ובצל החתוכים לפרוסות עם מלח ופלפל שחור גרוס במשך 30 דקות, יש לערבב

ירקות מבושלים

ירקות מבושלים

חומרים:  1 כף שמן זית, 3 בצלים גדולים, חצי כרוב לבן, 4 גזרים, 4 קישואים, 1 קולורבי, שורש סלרי, שורש

אפונה עדינה ברוטב עגבניות

אפונה עדינה ברוטב עגבניות

מרכיבים: כף שמן 1 בצל קצוץ 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות 1 רסק עגבניות קטן 2 כוסות מים 1

סלט יווני

סלט יווני

מרכיבים ל- 6 מנות: 4 עגבניות 5 מלפפונים 1 בצל סגול 1 בצל לבן קטן 1 פלפל אדום קטן 15

סלט חם

סלט חם

מרכיבים: פלפלים אדומים – 2 יחידות חתוכים לרצועות דקות פלפלים צהובים -2 יחידות חתוכים לרצועות דקות פלפלים כתומים – 2

חציל אפוי עם טחינה

חציל אפוי עם טחינה

אופים בחום של 180 מעלות חציל שלם כ-25 דקות, לאחר האפייה, מקלפים את החציל ומניחים את החציל על צלחת וחוצים

סלט גריסים חגיגי

סלט גריסים חגיגי

סלט גריסים חגיגי 1 כוס גריסים מבושלים 1 בטטה אפויה 1 סלק מבושל חתוך לקוביות 8 עלי בזיליקום 1 כפית