רכיבים
1 כף שמן זית,
3 בצלים גדולים,
חצי כרוב לבן,
4 גזרים,
4 קישואים,
1 קולורבי,
שורש סלרי,
שורש פטרוזיליה,
מלח, פלפל שחור, קארי או חוויאג’, ניתן גם להוסיף כף אבקת מרק בטעם עוף.
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצלים חתוכים לרבעים ולאחר מכן את כל הירקות חתוכים גס או שלמים, מטגנים מעט. מוסיפים לסיר מים עד לכיסוי הירקות ואת כל התבלינים, מבשלים בישול מהיר, כ- 10 דקות על אש גבוהה. כתוספת כדאי לסנן את המים ולהגיש, במים רצוי להשתמש לבישול חוזר כציר ירקות.