רכיבים
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3 מיכלים של גבינת תנובה 5 אחוז דלת נתרן
2 כפות גדושות של קורנפלור
חצי קופסא של אינסטנט פודינג וניל
גרידת לימון מלימון אחד
כפית חמאה
לציפוי
1 יוגורט 0 אחוז של תנובה
2 שקיות סוכר וניל
כ-15 תותים חתוכים לחצאים.
אופן ההכנה
יש להפריד את החלבונים מהחלמונים. את החלבונים להקציף עם 3/4 כוס סוכר עד שמתקבל קצף קשה (סמיך ועמיד). נערבב את החלמונים עם גבינה לבנה, קורנפלור, פודינג וגרידת הלימון עד לקבלת מרקם אחיד.
בתנועת עטיפה לערבב את שני התערובות.
לחמם את התנור ל-150 מעלות. בתחתית התנור שמים סיר עם מים. יש לשמן תבנית אפייה בחמאה ולשפוך את הבלילה לתוכה. את התבנית יש לשים על רשת מעל לסיר המים ולאפות במשך שעה ו-3/4. אין לפתוח את התנור במהלך האפייה. לאחר שעה ו-3/4 יש לבדוק את העוגה עם קיסם. ברגע שהיא מוכנה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד שהתנור מתקרר לגמרי. רק לאחר מכן מוציאים את העוגה.
מקציפים את היוגורט עם הסוכר וניל. מצפים את העוגה ומקשטים בתותים.
מכניסים למקרר ללילה אחד ומגישים.