
דלעת ערמונים במילוי מרק דלעת
מתוך הקמפוס הקולינרי: רכיבים: 2 בצלים 500 ג’ דלעת 15 יח’ דלעת ערמונים מעט ג’ינג’ר 150 מ”ל יין לבן 15

קרוקט
מתוך הקמפוס הקולינרי: 5 תפו”א אדום 100 ג’ סובין שיבולת שועל 2\1 כוס אפונה 1 חב’ תרד\ מנגולד טרי פלפל

קציצות עדשים שחורות
קציצות עדשים שחורות מצרכים: 2 כוסות עדשים שחורות 1 בצל קצוץ 1/4 צרור פטרוזילה קצוצה 1 גזר מגורד דק 2

פשטידת בצל
מצרכים: 4 בצלים קצוצים 3 ביצים חצי כוס מים 3 כפות שמן 2 כפות קמח מלא מלח, פלפל ותבלינים לפי

פשטידת ברוקולי
פשטידת ברוקולי, קשה להאמין כמה היא קלה להכנה! רכיבים: 500 גרם ברוקולי קפוא 2 בצלים 3 ביצים מלח ופלפל הוראות

חביתת קישואים
למנה אחת: 1 קישוא קלוף קצוץ/קוביות קטנות 1 בצל קצוץ כף שמן 2 ביצים אופן ההכנה: לחמם כף שמן במחבת

חביתת פטריות ותרד
חומרים ל- 4 מנות: 2 שיני שום כתושות 1 בצל קטן קצוץ 2 כפיות שמן זית 300 גר’ פטריות שמפיניון

פשטידה קלילה
מצרכים: 1 כף שמן זית 1 בצל קצוץ 5 שיני שום קצוצות 2 חצילים חתוכים לקוביות 2 כפות פירורי לחם

פשטידת קישואים
מרכיבים: 1 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום או כתום- קצוץ. 5 קישואים מגורדים גס בפומפיה. תבלינים: אורגנו, מלח ופלפל לפי

פשטידת כרישה
המצרכים: 3 כרישה 1 בצל קצוץ 4 שיני שום 1/2 חב’ פטרוזיליה, 1/2 חב’ כוסברה תיבול לפי הטעם: מלח, כורכום,