רכיבים
פלפלים אדומים – 2 יחידות חתוכים לרצועות דקות
פלפלים צהובים -2 יחידות חתוכים לרצועות דקות
פלפלים כתומים – 2 יחידות חתוכים לרצועות דקות
פטריות טריים – 1 חבילה
שום – 3-4 שיניים
שמן זית – 2 כפות
רוטב סויה דל נתרן – 2 כפות
דבש – 1כפית
פטרוזיליה – חופן קצוץ
1/2 לימון – מיץ של חצי לימון טרי
יין אדום יבש – 1/4 כוס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שומשום לקישוט מעל
אופן ההכנה
1- לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ אותם עד שמתרככים (אפשר להוסיף מים רוטחים במידה שהשמן אינו מספיק)
2-להוסיף את הפטריות ואת יתר המצרכים חוץ מהשומשום
3- לערבב לעוד כ3 דקות
4- לסדר יפה בכלי הגשה ולפזר שומשום מעל