אופן ההכנה
אל תוך קערה נערבב:
3 גבעולי סלרי חתוך לרצועות
בצל סגול קצוץ דק
קוביות פלפל אדום
קוביות פלפל צהוב
5 כפות קינואה אדומה מבושלת
3 כפות קוביות בטטה מבושלת(עדיף אפויה)
כף חמוציות
5 אגוזי מלך
ומתבלים במלח ,פלפל, לימון ומעט שמן זית
אל תוך קערה נערבב:
3 גבעולי סלרי חתוך לרצועות
בצל סגול קצוץ דק
קוביות פלפל אדום
קוביות פלפל צהוב
5 כפות קינואה אדומה מבושלת
3 כפות קוביות בטטה מבושלת(עדיף אפויה)
כף חמוציות
5 אגוזי מלך
ומתבלים במלח ,פלפל, לימון ומעט שמן זית