סלט קינואה

רכיבים:


1 כוס קינואה שטופה היטב
גבעול סלרי
בצל סגול
בטטה פרוסה דק אפויה
חופן חמוציות
(אפשר להוסיף טופו מוקפץ וגרעינים על מנת להעלות את כמות החלבון בסלט)

אופן ההכנה:


מבשלים את הקינואה עם 2 כוסות מים ומלח כ15 דקות.
נותנים לקינואה לנוח כ10 דקות ובנתיים קוצצים דק את הבצל, החמוציות והסלרי ומוסיפים לקינואה.
חותכים את פרוסות הבטטה לגודל הרצוי ומוסיפים לסלט.
(מוסיפים את הטופו והגרעינים)
מתבלים עם לימון, מלח ושמן זית לפי הטעם.
מקשטים במעט בצל ירוק קצוץ.

תפריט נגישות