רכיבים:
2 יח’ חלבון
100 ג’ סוכר חום
300 ג’ פיצוחים (גרעיני חמניה\גרעיני דלעת\שבבי שקד\בוטנים)
40 ג’ שומשום לבן
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד
מניחים בעזרת כפית על גבי מגש אפיה עם נייר אפיה ומשטחים.
אופים בטמפ’ של 170 מעלות במשך כ-20 דקות.
2 יח’ חלבון
100 ג’ סוכר חום
300 ג’ פיצוחים (גרעיני חמניה\גרעיני דלעת\שבבי שקד\בוטנים)
40 ג’ שומשום לבן
מערבבים את כל המרכיבים יחד
מניחים בעזרת כפית על גבי מגש אפיה עם נייר אפיה ומשטחים.
אופים בטמפ’ של 170 מעלות במשך כ-20 דקות.