מרכיבים:
280 ג’ קמח כוסמין 70%
250 מ”ל שמן קנולה
100 ג’ סוכר חום
40 ג’ סוכר דמררה
8 ג’ סודה לשתייה
4 ביצים
1 חלמון
2\1 כפית קינמון טחון
4\1 כפית זנגביל טחון
קורט אגוז מוסקט
2\1 כפית מלח
500 ג’ פרי\ירק מגורר\קצוץ
45 ג’ קשיו קלוי וקצוץ דק
45 ג’ חמוציות ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה:
טורפים ביצים, חלמון וסוכר היטב.
מוסיפים שמן בזילוף איטי.
מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ותבלינים.
מוסיפים כמחצית מהתערובת היבשה.
מוסיפים פרי וממשיכים עם הקמח.
לבסוף מוסיפים קשיו וחמוציות לתערובת ומערבבים.
אופים בתנור כ35 דקות בחום של 170 מעלות.