רכיבים
4 כרעיים
8 כפות פירורי לחם
2-3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
ספריי שמן זית
אופן ההכנה
לתבל את העוף עם מלח ופלפל לפי הטעם, לעביר את העוף בביצים, לכסות עם פירורי הלחם, לרסס את הכרעיים בתרסיס שמן זית ולאפות 50 דקות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות.
4 כרעיים
8 כפות פירורי לחם
2-3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
ספריי שמן זית
לתבל את העוף עם מלח ופלפל לפי הטעם, לעביר את העוף בביצים, לכסות עם פירורי הלחם, לרסס את הכרעיים בתרסיס שמן זית ולאפות 50 דקות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות.