עוף בלימון ופטרוזיליה

רכיבים

4 כרעיים ללא עור
מיץ מלימון שלם או יותר
מלח גס
שמן זית למריחה קלה של העוף, מומלץ להשתמש בספריי שמן זית.
4 שיני שום פרוסות
צרור פטרוזיליה
יש לחמם מראש תנור לטמפ’ של 200 מעלות צלזיוס

אופן ההכנה

מניחים את העוף בתבנית ויוצקים מיץ לימון בשפע, במשך כחצי שעה עד שיספוג את הלימון. מורחים את הכרעיים בשמן, מוסיפים מלח, שום וחצי מצרור הפטרוזיליה. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה.
לאחר מכן מוציאים והופכים, על הצד השני מפזרים את החצי השני של צרור הפטרוזיליה ומכניסים חזרה לתנור לאפייה נוספת של כ- 20 דקות.
בתיאבון!

תפריט נגישות