רכיבים
1 ק”ג חזה עוף בקוביות
1 בצל קצוץ
ירקות חתוכים : פלפלים אדומים וצהובים, גזר, פיטריות, קישואים.
אין זמן להכין ירקות?, אפשר להשתמש בלקט ירקות קפואים (כולל ברוקולי וכרובית)
שום לפי הטעם
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לחמם במחבת ווק כף רוטב סויה וכף שמן.
להוסיף את הבצל ועוף, לערבב קלות ולהוסיף את כל הירקות.
להקפיץ אותם כ- 3-4 דקות
במידת הצורך אפשר להוסיף 1/2 כוס מים להמשך ההקפצה
התוספת היומית של אורז לא חייבת להיות משעממת, לפניכם הצעה לגיוון לאחד מימי השבוע, בקלות וללא התחכמויות מיותרות. זכרו!, גיוון באוכל מסייע להתמדה בדיאטה, אל תשתעממו עם האוכל.