פשטידה קלילה

רכיבים

1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצות
2 חצילים חתוכים לקוביות
2 כפות פירורי לחם
2 ביצים
לחמם תנור לחום של 200 מעלות צלזיוס

אופן ההכנה

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את החצילים ומערבבים.
מוסיפים מים עד לכיסוי החצילים ומתבלים במלח לפי הטעם. מבשלים 20 דק’.
לאחר הבישול מסננים היטב את המים ובקערה מערבבים את החצילים עם הביצים ופירורי לחם.
יוצקים לתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש כ-25 דק’.

תפריט נגישות