פשטידת כרישה

רכיבים

3 כרישה
1 בצל קצוץ
4 שיני שום
1/2 חב’ פטרוזיליה, 1/2 חב’ כוסברה
תיבול לפי הטעם: מלח, כורכום, פלפל שחור ( אפשר להוסיף מעט תימין, כורכום)
2-3 ביצים
ניתן להוסיף כף קמח תופח
1 כף שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את הכרישה ברצועות ומבשלים במים רותחים עם מעט מלח כ – 10 דקות עד שהכרישה מעט רכה.
מטגנים בכף שמן את הבצל והשיני שום הקצוצות
מוסיפים את הכרישה המבושלת, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים
מורידים מהאש ומתבלנים, עם בלנדר ידני מרסקים את הכל
מוסיפים את הביצים וכף קמח ומערבבים היטב
מכניסים לתנור מחומם מראש ל180 מעלות כ – 30 דקות

תפריט נגישות