רכיבים
1 בצל קצוץ
1/2 פלפל אדום או כתום- קצוץ.
5 קישואים מגורדים גס בפומפיה.
תבלינים: אורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם
1 ביצה
1 כף קמח מצה או פירורי לחם
1 כף שמן זית.
לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפלפל והקישואים לטגן קלות ולערבב. להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל על אש קטנה עד שהקישואים מתחילים להתרכך. להוריד מהאש, לערבב ולהוסיף את פירורי הלחם, הביצה ותבלינים. להעביר לתבנית פיירקס ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות כ- 25 דקות.
קל ומוצלח! בתיאבון!