רכיבים
חזה עוף שלם
בצל
פלפל
קישוא
עגבניה
שמן זית
לימון
מלח
אורגנו
פפריקה
אופן ההכנה
חותכים חזה עוף שלם לקוביות של 2 ס”מ.
מתבלים במעט שמן זית, הרבה לימון, מעט מלח, אורגנו ופפריקה לפי הטעם. נותנים לטעמים להיספג כ20 דקות.
סוגרים את העוף על מחבת פסים.
חותכים: קישוא לפרוסות דקות, פלפל לקוביות , בצל סגול.
ניתן גם לשלב עגבניות שרי שלמות.
צורבים את הירקות על מחבת פסים, מסדרים על שיפוד – עוף, בצל, עוף, פלפל, עוף, קישוא, עוף , עגבניה וכו’
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 15 דקות נוספות
בתאבון