תפוח עץ אפוי

רכיבים:

6 תפוחים אדומים
12 כפיות שיבולת שועל
חופן צימוקים
8 כפיות סוכר חום
מעט קינמון לפיזור

אופן ההכנה:

חוצים כל תפוח לשנים ומוציאים את ליבת התפוחים.
בכל חצי תפוח שמים כפית שיבולת שועל,חצי כפית סוכר חום, 2-3 צימוקים ומפזרים מלמעלה מעט קינמון.
מניחים את התפוחים בתבנית ומוסיפים מעט מים לתבנית. מוסיפים למים עוד כף קינמון ו2 כפיות סוכר חום.
אופים בחום של 180 מעלות לכחצי שעה ועד השחמה יפה.
ושיהיה בתאבון

תפריט נגישות